smile2018.12.06.
A Lemhényibe nagyon jól éreztem magam. A gyerekek kedvesen fogadtak, örültek az ajándékaimnak, gyönyörűen énekeltek, valahol még verset is írtak nekem. Minden alsós tanuló személyesen vette át a csemegét, és egytől-egyig mindenki meg is köszönte. Ide jövőre is ellátogatok.

Mikulás


 smile2018.11.29.
75–en izzadásig ugráltunk a Cyberjump- ban.
 
 
 
 
 
 
 
 

smile 2018.11.22.
Papírgyűjtés eredménye.
 
 

 
Iskolánk osztályok közötti MŰANYAG KUPAKGYŰJTŐ VERSENYE
Zólyomi Kitti 15 éves mozgássérült lány gyógyulásáért folyt.

Szülei a kupakokért kapott pénzt Kitti orvosi gyógykezelésének finanszírozására fordítják.
Kicsivel több, mint 170 kg kupakot sikerült közösen összefogva gyűjtenünk.
Kitti nagypapája nagy örömmel szállítja el a sok-sok zsáknyi kupakot.

Ő is és én is köszönöm az önök, az osztályfőnökök és a gyerekek igyekezetét.
Az első hat osztály szép oklevelet kap jutalmul, míg az első három osztály frissen préselt gyümölcslevet ihat a Diák Önkormányzat jóvoltából.
Komár Zsolt
  
 

Október 18-án, csütörtök délben az 5.b és a 6.b osztály megszökött az Aquaworldbe. Négy órán át játszottak, csúszkáltak, kergetőztek a gyerekek. Majd este fél 7-re visszaosontak a már elnéptelenedett suliba. Talán észre sem vették az eltűnésüket.

 


Az 1956. október 23-i forradalom és szabadságharc ünnepét a felső tagozat külső helyszínen ünnepelte. Az Aréna Plázában vetítették le számunkra A néma forradalom című filmdrámát. A Berlini Nemzetközi Filmfesztiválon bemutatott film egy egészen új szemszögből mutatja be az 1956-os magyarországi forradalom hatásait – és egy kicsit mindazt, amit akkor a keleti blokk átélt. A gyerekek fegyelmezetten és odafigyelve nézték végig a komoly és hosszú filmet.


Szerdán a III.korcsoportos kerületi focitornán a Lemhényi csapata II. helyezést ért el. Ezüst éremmel tértünk haza.

Lóczi Casillas, Levi Schweinsteiger, Zsombi Modric, Ákos Nedved,Tomo Carlos,Szabi Messi, Zalán Zidane, Szabi Gerard

Büszke vagyok rájuk.

Zsolt bácsi,


Népes és lelkes csapattal vettünk részt a kerületi mezei futóversenyen. A nagyszámú részvétel mellett szép eredményeket is értünk el.


Szombaton harmincan képviseltük iskolánkat a SPAR futóversenyen. Napsütéses, szép idő segítette a 2,3 km leküzdését. Az elégetett energiát pedig a sok-sok ingyen kóstolóval pótoltuk.

 


Büszkén emlékeztünk meg az október 6-án meghalt aradi vértanúkról. Az iskolarádióban hallható műsorral, és egy kis emlékasztallal tisztelegtünk a hősök előtt.