cool Fotógaléria >>

smile 2018.07.23.

Ma kétszer csapott le ránk esőisten szigonya. Egyszer hosszan-intenzíven, egyszer pedig röviden erőt fitogtatva. Két sárdagasztás között kötelet, egymást és kötélidegeimet húzták. Tészta- és grill party-n laktak jól. Versengtek testükkel és szellemükkel. 

Lezártuk a tábort. Kezdő palántaként érkeztek a dunaágba, de öreg folyami medveként térnek vissza önökhöz.

Öröm volt velük tá-borozni. De tényleg!

Szép nyarat!

Napfény, Fehér Sámán, Nagy Medve és Sas Sam

 

 


smile 2018.07.22.

Még két napig gyerekmentes boldog szülők!

A délelőtt a cipelés jegyében telt: csónakot, autót, evezőt, egymást, és amit értek, cipeltek. Az (IB) indiánok bajnoksága tovább folytatódott. Néhány versenyszám befejeződött, néhány most indult el. Esett ma eső, érem, jól a vacsora. Nemzetközi gasztronómiai élményben volt részünk, a reggeli kontinentális, az ebéd amerikai, a vacsora tisztán magyar. A fürödtünk fényben és árnyékban.

Célom, hogy ma kivételesen ma feküdjek le.

Jó éjt!

Egyre homályosabb Sam Üveg
 smile 2018.07.21.

Ma megnyertük a kenumaratont, a forró kutyákat mind felfaltuk, elvetettünk apróbb-nagyobb golyókat, elvittük Észak-Amerikába az európai focit. Hiába küldött ránk a Nagy Manitu félelmetes vihart, álltuk a sarat. (Kis lépés az emberiségnek,de egy hosszú lépés nekem az ágyig vezet.- S.S.)

Béke legyen önökkel!


 


smile 2018.07.20.

A dakota bakfisok és a mohikán sihederek fagyos vízért eveztek rendületlenül, nyársra húzott emberekkel golyót kergettek, a hűs Dunavízben cirkuszi mutatványosoknak adták ki magukat, harcot vívtak a párosok a páratlanokkal, rókaprémre vadásztak. (Jelen pillanatban csillagos az ég, hideg komlós a Dréher, csendes az éj - Szerző)
Jó éjt!
 
 
 

 smile 2018.07.19.

Pihenő Ősök!

A négy törzs megküzdött a viharos széllel, megismerkedett a Duna tajtékzó hullámaival. Együtt jóízűen elköltötték a vacsorát, lézerszínházzal örvendeztették meg a Fehér Sámánt, Napfényt és Nagy Medvét. 

Holnap újabb próbák elé állnak.

(sajnos elfogyott a hosszúlépésem - Sas Sam)

Jó éjt!

 

 


smile 2018.07.18.
"Holnap hajnalban, amikor majdnem a 8. rováshoz ér az árnyék, találkozóra várom a kis indiánokat a tudás sátra elé. Elindul a nagy kaland."
 
Sas Sam

 


 smile